Vozio sa 2,26 promila alkohola u organizmu

19:02:00 08.02.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Na području Policijske uprave Novi Sad, iz saobraćaja je, tokom jučerašnjeg dana, isključeno 18 vozača i pet vozila, a jedan vozač se tereti za nasilničku vožnju jer je, u Novom Sadu, vozio automobil sa 2,26 promila alkohola u organizmu.

Vozio sa 2,26 promila alkohola u organizmu


Kako navode u PU Novi Sad, zadržana su tri vozača, jedan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan zbog ponavljanja prekršaja, a jedan zbog nasilničke vožnje. Oni će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Za 24 časa, na području Novog Sada dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede, a na području Južnobačkog okruga šest saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe lakše povređene.

- Policijska uprava u Novom Sadu je, 7. februara, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 716 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima - navodi se u saopštenju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
27°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 1013.4 mb
Vetar: 6 m/s, SE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?