Vučević: Ako bude trebalo, narod će braniti državu

18:03:00 17.03.2019, Komentara: 3

Novi Sad - Oko 200 građana okupilo se danas ispred prostorija Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu. Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević obratio se okupljenim građanima i rekao da će, ako bude trebalo, i narod reagovati da brani državu.

Vučević: Ako bude trebalo, narod će braniti državuFoto: Dalibor Stupar

- Nikakve ostavke, nikakva povlačenja. Dražava mora da reaguje, ako treba reagovaće i narod da brani državu - rekao je Vučević građanima koji su se okupili nezadovoljni zbog protesta u Beogradu ispred Predsedništva Srbije.

On je istakao da pružaju podršku Vučiću.

- Nikada nismo pravili incidente, mi smo se kao opozicija borili za demokratiju u Srbiji. Oni pokušavaju da silom preuzmu ono što im građani nisu dali demokratskim putem. Niko i nikad neće moći da preuzme demokratsku vlast. Nema maltretiranja novinara, policije i građana. Svaka čast policiji koja je mirno delovala - rekao je Vučević.

Na društvenim mrežama su se pojavile informacije da je u planu bilo da građani potom krenu na kontramiting najavljen za 18 časova u Beogradu, što je Vučević potom to demantovao.


Izvor: N1, 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

3 komentar(a)

Branislav

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Narod će braniti državu. Od naroda. Zanimljivo i suludo.


Ljiljana

, *.gprswap.mts.telekom.rs

Doveli sendvičare iz opštine Žabalj jer Novosađane nisu mogli navatati.


Sale

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Ne fgovori istinu kao najbolji čovekov prijatelj, ovo su sve JADNI stranački vojnici koji dobili ili očekuju poslove preko SNS-a, iz stranke su im stizali pozivi da se okupe što pre ispred stranke, onaj ko je odgovorio da nije kod kuće, rečeno im je da idu ispred stranke gde god da se nalaze... Spremni su na građanski rat, jer su svesni da sledi ćuza...


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?