Vučević na otvaranju novog „Lidla“, biće i dečje igralište

17:11:00 07.11.2019, Komentara: 0

Novi Sad – Kompanija „Lidl“ otvorila je drugu prodavnicu u Novom Sadu, a otvaranju je prisustvovao i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. Tim povodom je prezentovan i budući mobilijar za decu u okviru postojeće zone za odmor i to na prostoru koji je zajednički uređen sa Gradom. Novootvoreni objekat se nalazi u Ulici Jovana Hranilovića br. 50.

Vučević na otvaranju novog „Lidla“, biće i dečje igralište


Vučević je rekao da je ponosan na ono što je Grad uradio investirajući 93 miliona dinara u radove u Ulici Jovana Hranilovića i na potezu Bulevara Jaše Tomića, te da mu je drago što je „Lidl“ otvorio prodavnicu upravo u ovom delu grada.

- Nisu u pitanju samo spolja vidljive promene na bolje, već su menjane i stare azbestne vodovodne cevi i dovedena je moderna infrastruktura u ovaj kraj. Zajedno ćemo sa „Lidlom“, kao društveno odgovornom kompanijom, urediti prostor ispred prodajnog objekta, obogatiti ga raznim sadržajima, poput urbanog mobilijara i dečjeg igrališta, koji će služiti građanima za okupljanje i druženje - dodao je on.

Osim proizvoda sa akcijskim cenama, potrošače čeka i pažljivo odabran asortiman od 1600 proizvoda koji donose najbolji odnos cene i kvaliteta, a posebnu pažnju potrošača privlači „Lidlov“ neprehrambeni asortiman, ali i pekara koja nudi veći izbor uvek svežeg peciva koje se peče nekoliko puta dnevno.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1004.2 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?