Vučević najavio modernizaciju gradskog prevoza, busevi kroz Bate Brkića od jeseni

17:07:00 23.07.2019, Komentara: 0

Novi Sad – Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević najavio je morednizaciju Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća. On je prilikom jučerašnjeg otvaranja ulice Bate Brkića najavio kupovinu novih autobusa, modernizaciju stajališta, elektronski sistem naplate...

Vučević najavio modernizaciju gradskog prevoza, busevi kroz Bate Brkića od jeseni


- Krećemo promenu svih autobuskih stajališta u Novom Sadu i prigradskim naseljima, biće to moderne autobuske stanice. Idemo na digitalizaciju, idemo na smart siti, idemo na bolju informisanost putnika. Moramo da radimo na tome da nam raste broj putnika, da kupujemo nove autobuse, gledaćemo da uvedemo nove linije. Mislim da ću pred kraj godine izaći i sa predlogom novih tarifa za GSP i da će građani biti zadovoljni, i onda nas naravno čeka i e-tiket, odnosno elektronska naplata – kazao je Vučević, a prenela RTV.

A kak piše Dnevnik, autobuska linija broj 2 od 1. septembra bi trebalo da saobraća kroz rekonstruisanu ulicu Bate Brkića. Ova linija biće produžena, pa bi autobusi iz pravca centra ka Novom naselju išli Ulicom Bate Brkića, skretali desno na Futoški put, te Bulevarom kneza Miloša dolazili do sadašnje okretnice. U GSP-u trenutno čekaju rešenje gradske uprave kojim bi se trasa te linije zvanično promenila i kako bi građani mogli da koriste gradski prevoz i u tom delu grada.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1000.2 mb
Vetar: 1 m/s, S
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?