Vučić: Centar EPS u Novom Sadu

15:06:00 24.06.2015, Komentara: 1

Novi Sad - Vlada Srbije će sutra odlučiti da li da se sedište nacionalnog operativnog dispečerskog centra Elektroprivrede Srbije premesti u Novi Sad, izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Premijer je posle sastanka sa Nenadom Čankom, liderom Lige socijaldemokrata Vojvodine, rekao da oni nisu saglasni u svemu kada je u pitanju postupak korporativizacije EPS-a, ali da je cilj bio da se unapredi poslovanje.

Vučić: Centar EPS u Novom Sadu

"Srce sistema distribucije EPS će biti u Novom Sadu. To znači nove investicije", rekao je Vučić, koji je Čanka pozvao na sastanak nakon zahteva LSV da se u reformama u EPS-u, koje od 1. jula predviđaju objedinjavanje pet elektrodistribucija u Srbiji u jednu sa sedištem u Beogradu, ne ukida Elektrovojvodina.

Čanak je rekao da je potez Vlade Srbije "dokaz da je to prva vlada koja je pokazala osećanje da je Vojvodina deo Srbije". On je ocenio da će takvo rešenje za Vojvodinu biti korak napred i da je to više od onoga što je očekivao.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

novanovosadjanka

, *.dynamic.sbb.rs

Canak je samo zaboravio sitnicu IDEJU JE PREUZEO IZ SAOPSTENJA Gr NOVE STRANKE Novi Sad sto mozete proveriti na sajtovima I portalima Blica , Nove stranke, Anatomije ........ ali kao mlada udavaca Canak ce se dobro udomiti u koaliciji sa SNS-om ........Sretno MLADENCI a mi Vojvodjani smo ,, obrali bostan,,.....


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?