YU grupa i Toni Cetinski na Spensu

17:02:00 16.02.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Osim sportskih i zabavnih sadržaja, Novi Sad će u narednim mesecima biti domaćin dva velika koncerta.

YU grupa i Toni Cetinski na Spensufoto: promo

Prvo će 2. aprila u Maloj sali svirati YU grupa, a svega dve nedelje kasnije, odnosno 17. aprila, u Velikoj sali Spensa koncert će održati Toni Cetinski.

Slobodanka Brankov, portparolka Spensa, rekla je da je koncert YU grupe prilika da se okupe starije genaracije.

- Takođe, to je i prilika da na koncert dođu i mladi koji su učeni da je YU grupa jedna od najdugovečnijih rokendrol grupa sa ovih prostora, jer 45 godina postojanja zaista nije malo. Nadam se da će Mala dvorana Spensa da se ispuni fanovima i da će da se slavi rokenrol - rekla je Brankov, za Novosadsku TV.

YU grupa i Toni Cetinski na Spensufoto: promo

Organizatori najavljuju da će Cetinski na pozornicu izaći s proširenim muzičkim sastavom, te da će osim svojih brojnih hitova, kao što su ''23. Prosinac', ''Blago onom tko te ima'', ''Ako to se zove ljubav'', ''Umirem 100 puta dnevno'', ''Kad žena zavoli'', ''Ja sam zaljubljen'', ''Tebe ne bih mijenjao'', izvesti i svoje stare pesme, koje publika nije imala priliku dugo čuti, kao i neke pesme sa novog albuma, koji se uskoro očekuje.

Karte za koncert Tonija Cetinskog već su puštene u prodaju. Za parter koštaju 1.590, za Zapad II 1.790, a za Zapad I 2.190 dinara.

Karte za koncert YU grupe mogu se kupiti od 22. februara po ceni od 1.000 dinara, dok će ulaznica na dan koncerta biti 1.450 dinara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 997.5 mb
Vetar: 4 m/s, NNW
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?