Za Exit do sada prodato više do 30.000 ulaznica

17:05:00 23.05.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Do Exit festivala ostalo je nepunih sedam nedelja, a već je popunjeno 70 odsto kapaciteta festivala, koji će od 7. do 10. jula biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi. Prodato je više od 30.000 ulaznica, što predstavlja novi rekord za ovaj period godine, saopštili su danas organizatori.

Za Exit do sada prodato više do 30.000 ulaznicaRed za kupovinu karata za Exit

Iz Exit tima kažu da će posetioci stići iz više od 60 zemalja sveta, i da su već tradicionalno prisutne i neke od najudaljenijih destinacija poput Japana, Brazila, Novog Zelanda, Australije i Kine, i gotovo svih zemalja Evrope.

"Tradicionalno prednjače gosti iz Velike Britanije i Holandije, a porast prodaje beleži se u Rusiji, Grčkoj i Turskoj, dok i Francuska i Španija polako, ali sigurno povećavaju interesovanje za Exit", navodi se u saopštenju.

Jednodnevne ulaznice mogu se naći po novoj promo ceni od 2.490 i 2.990 dinara, što predstavlja popust od 35 odsto u odnosu na krajnje cene. Društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za ceo Exit, Sea Dance ili celu Exit avanturu, petu dobija na poklon. Ulaznice za Exit po ceni od 6.490, odnosno 4.990 dinara za Sea Dance, ili 6.990 dinara za celu Exit avanturu, prodaju se u knjižarama Vulkan, lancu prodavnica Corner Shop, kao i na još preko 150 blagajni širom Srbije i regiona, ali i celog sveta putem onlajn kupovine na sajtu www.gigstix.com.

Nakon Exit festivala kreće Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Do sada su nastupe potvrdili David Guetta, Ellie Goulding, The Prodigy, Skrillex, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Bastille, The Vaccines, Richie Hawtin, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Cock Sparrer, Paradise Lost, Andy C, Rebolledo, Zadig, kultni evropski klubovi Nitsa, Tresor, Concrete i Grelle Forelle...


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.6 mb
Vetar: 2 m/s, S
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?