Za pešake zatvorena parna strana Modene

16:09:00 08.09.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Zbog izvođenja završnih radova na konstrukciji podzemne javne garaže u Ulici Modena, za pešake se zatvara parna strana te ulice. Ova zabrana važi od danas do kraja godine, 31. decembra.

Za pešake zatvorena parna strana Modene


Trotoar će biti zatvoren na potezu od Ulice Ilije Ognjanovića do Trga slobode, zbog čega će u navedenom periodu biti zatvoreni i svi lokali na ovoj strani ulice, o čemu su zakupci blagovremeno obavešteni. Nesmetano će raditi dva ugostiteljska objekta, na početku i na kraju ulice, budući da jedino njihovi ulazi nisu obuhvaćeni proširenjem gradilišta.

Grad Novi Sad će, nakon završetka radova na izgradnji javne garaže, pristupiti parternom uređenju prostora u ulicama Modene i Ilije Ognjanovića, što predstavlja drugu fazu uređenja gradskog jezgra.

Podzemna javna garaža u Ulici Modene, površine 9.575 m², imaće kapacitet od 267 parking mesta na tri podzemne etaže, od čega je 14 mesta za osobe sa ivaliditetom i osam za električna vozila.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 56%
Pritisak: 1007.4 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Ned 10° - 27° Sunčano
Pon 12° - 28° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?