Za radove na Mišeluku izdvojeno skoro milijardu dinara

13:03:00 23.03.2023, Komentara: 0

Novi Sad - U toku je prva faza izgradnje saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom na Mišeluku 3, a koji su započeti u blizini kružnog toka kod Kovid bolnice. Tokom obilaska radova, gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić istakao je da je za ove poslove izdvojeno 972,5 miliona dinara.

Za radove na Mišeluku izdvojeno skoro milijardu dinara


- Ovaj projekat podrazumeva izgradnju saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom i to izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže, atmosferske kanalizacije, javnog osvetljenja, saobraćajnih površina, pešačkih i biciklističkih staza i parking mesta. Biće izgrađeno 65 parking mesta, dok će javnu rasvetu činiti novih 196 stubova javne rasvete. Nakon izvedenih radova, biće postavljena saobraćajna signalizacija, kao i urbani mobilijar - klupe, korpe za otpatke i držači za bicikle. Važno nam je i što će ovaj lokalitet biti oplemenjen sadnjom drveća i žbunja, kao i travnjaka. Radovi su počeli sredinom februara ove godine, a završetak nas očekuje u avgustu naredne godine – objasnio je Đurić.

Za radove na Mišeluku izdvojeno skoro milijardu dinara


Gradonačelnik je tokom obilaska istakao i važnost radova planiranih u Ulici Dinka Šimunovića, za šta je već započeta izrada projektno-tehničke dokumentacije.

Za radove na Mišeluku izdvojeno skoro milijardu dinara


U obilasku je bio i predsednik Sindikata građevinarstva Vojvodine i Novog Sada Josip Modić, koji je rekao da je Grad Novi Sad dao veliki doprinos oporavku građevinske industrije, jer je među prvima počeo da realizuje investicije na kojima je uposleno više hiljada radnika, a obim posla se neprekidno povećava, kao i da je Sindikat uvek tu za savete.

foto: Grad Novi Sad


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?