Za vikend i praznike rođeno 77 beba

13:02:00 17.02.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 77 beba rođeno je u novosadskom porodilištu od petka, 12. februara, do jutros, 17. februara. Rođeno je 40 devojčica i 37 dečaka.

Za vikend i praznike rođeno 77 beba

Po dečaka i devojčicu rodile su Gordana Deki iz Sremskih Karlovaca i Ivana Pejački iz Petrovaradina.

Devojčice su rodile i Ilja Matijević, Rodić Snežana, Melinda Marković, Jelena Rekić, Tanja Drinić, Nataša Radonja-Vlašković, Ljiljana Jakopović, Milica Barugdžić, Bodolo Kinga, Bojana Babić, Ana Barišić, Tanja Ivković, Jelena Balog, Anita Maksimović, Verica Pitomačić, Ivana Karišić i Jelena Kuburić iz Novog Sada, Danijela Mijić i Gergely Tinde iz Temerina, Marijana Stojanović iz Zmajeva, Živka Miškov iz Kovilja, Macak Lydia iz Kisača, Dobrila Pregun i Slađana Savić iz Kaća, Slavica Kajić iz Vajska, Sabina Zejnuni iz Nadalja, Marina Radanović iz Čuruga, Miljana Kozarov i Jovana Kolarski iz Rumenke, Jasna Mićašević-Vasić iz Iriga, Mileva Dobrilović iz Odžaka, Kristijana Marjanac i Milena Stojković iz Futoga, Merita Selimi iz Beočina, Sanija Avdulji iz Zrenjanina, Sanja Bojanić-Stjepanović iz Inđije, Živka Đukelić iz Veternika i Bojana Mastikosa iz Vrbasa.

Mame dečaka su Marija Runić-Ristić, Milana Bukinac, Ksenija Ćaćić, Olga Bašić, Dragana Pauković, Duška Raketić, Sandra Zukić, Aferdita Zeka, Nataša Bulatović, Ana Vukčević, Jovana Holiga, Evica Adamov, Aleksandra Vukanović i Smiljana Bajić iz Novog Sada, Danijela Mandić, Nevena Janković i Nikolina Rakić iz Bačke Palanke, Biljana Miler iz Petrovaradina, Katarina Pavlov, Violeta Šolaja i Olivera Pustajić iz Žablja, Nataša Matijević iz Čelareva, Tamara Milanović iz Sombora, Maja Ramljak iz Siriga, Maja Božić iz Inđije, Vlasta Bobotski iz Silbaša, Marija Petrović iz Beočina, Milana Ičin iz Srbobrana, Mirjana Vinokić iz Futoga, Vesna Katanić iz Temerina, Aleksandra Raojčin i Mirjana Čolak iz Kikinde, Sonja Gajšin iz Veternika, Ivana Blažević iz Rumenke, Dragana Lišić iz Stepanovićeva.

Ilustracija: Timothy Vollmer / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 40%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?