Za vikend rođena 32 dečaka i 19 devojčica

20:11:00 16.11.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 51 beba rođeno je u novosadskom porodilištu od petka, 13. novembra do danas, i to 32 dečaka i 19 devojčica.

Za vikend rođena 32 dečaka i 19 devojčica

Devojčice su rodile Katarina Kecojević, Dušanka Andrić, Jelena Jakovljević, Ljubica Šarčević, Mirela Dalčerović, Danijela Živanović i Jovana Ostojić iz Novog Sada, Bojana Lakić iz Kaća, Ivana Zelen iz Bačke Palanke, Zlata Pavlović iz Bačkog Novog Sela, Milena Zeljko iz Žablja, Monika Oros iz Futoga, Zita Oros i Jovana Vojnović iz Temerina, Jovana Kešanski i Vensa Vojvodić-Santrač iz Čelareva, Ljubica Savatić i Tamara Kurtagić iz Beočina i Biljana Tadić iz Veternika.

Mame dečaka su Despina Stanković, Milica Kopanja, Barbara Stajić, Dragana Pilipović-Tomašević, Maja Petrović, Tomčanji Vanja, Tijana Zubac, Nada Jovanović, Jelena Mladenović i Danica Smiljan-Stanić iz Novog Sada, Jelena Damjanov iz Rume, Sandra Kukolj iz Maradika, Andrea Nikolić iz Petrovaradina, Sanja Panić iz Vilova, Jelena Utvić iz Sremskih Karlovaca, Izabela Šamu, Danka Đukić i Danica Balaban iz Temerina, Katica Skandarski iz Žablja, Jelena Abadžin iz Rakovca, Ivana Vojnović iz Zrenjanina, Marina Jurišić iz Sombora, Nataša Vlajić iz Stare Pazove, Svetlana Buljin iz Titela, Dorina Tikveša iz Sremske Kamenice, Jelena Seljakov iz Deronja, Vojislavka Milosavac i Olivera Nakomčić iz Kaća, Anita Zeljković iz Bačkog Jarka, Monika Obajdin iz Begeča, Dijana Šumar iz Futoga i Milka Knežević iz Čelareva.




Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 52%
Pritisak: 996.4 mb
Vetar: 4 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?