Za vikend rođene 22 devojčice i 35 dečaka

14:10:00 12.10.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Novi Sad je proteklog vikenda postao bogatiji za ukupno 57 beba.

Devojčice su u petak rodile Marija Mošorinski i Dragica Ilić iz Novog Sada i Ivana Marić iz Sremske Kamenice, koja je rodila bliznakinje.

Za vikend rođene 22 devojčice i 35 dečaka

U subotu su mame devojčica postale Ivana Segedi-Devrić i Sabrine Cacko iz Novog Sada i Tamara Savić iz Petrovaradina, a u nedelju Silvija Turoš, Tamara Brdarić, Danijela Vrućinić, Radoslava Milošev i Marijana Pavić iz Novog Sada, Adrijana Petričević-Mecing iz Petrovaradina, Milka Novaković iz Kovilja, Kristina Ninković iz Temerina, Nataša Marković iz Beške i Milica Cvetković iz Karavukova.

Već danas mame su postale i Tijana Femić iz Novog Sada, Verica Lukić iz Petrovaradina, Draginja Dolovac iz Čuruga i Sandra Ivković-Ivandekić iz Subotice, koja je rodila bliznakinje.

Dečake su u petak rodile Nataša Džogaz, Marina Božičković, Mirjana Ivezić, Adrijana Popadić, Svetlana Salačanin, Milena Papić-Herbez, Mina Ramilović-Pjevac i Tamara Budinski iz Novog Sada, Maja Divčić iz Petrovaradina, Suzana Lazičić iz Šajkaša, Zorica Ćopić i Mirela Draško iz Bačke Palanke, Božana Zorić iz Temerina, Željka Sovilj iz Čelareva i Snežana Šikmanović iz Siriga.

U subotu su rođeni dečaci čije su mame Marina Janković, Ivana Tomić, Sandra Mladenović, Gabriela Antonijević-Bala i Tamara Pašćan iz Novog Sada, Ivana Bukvić iz Petrovaradina, Anđela Đorđević iz Futoga, Aleksandra Milivojević iz Veternika, Jelena Jošić iz Kaća, Lidija Lučar iz Deronja i Sabina Provodovski iz Selenče, a u nedelju Sandra Bundić i Slađana Radojčić iz Novog Sada, Sandra Jelić i Ljubica Božić iz Petrovaradina, Marija Pejić iz Kovilja, Maja Verbelji-Bugarčić iz Temerina, Tamara Zlovarić iz Siriga i Ružica Ferković i Milja Šolaja iz Čuruga.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
Vlažnost: 93%
Pritisak: 998.1 mb
Vetar: 5 m/s, W
Sre 6° - 9° Moguća kiša
Čet 5° - 14° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?