Za vikend rođene 42 bebe

21:12:00 14.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 42 bebe rođene su u Betaniji od petka ujutru do ponedeljka ujutru. Na svet su došle 23 devojčice i 19 dečaka.

Za vikend rođene 42 bebe

Devojčice su rodile Jelena Šurbatović, Anamarija Hrvić, Miljana Stanišić, Sandra Gaković, Jelena Stojkov, Zorana Pavić, Andrea Kovjanić, Fljorije Greku, Jovana Mirosavljević, Svjetlana Ivković i Natalija Stojanović iz Novog Sada, Ivona Đamić i Vanja Blažin iz Petrovaradina, Lejla Vranješ, Maja Krstić i Danijela Kovačev iz Veternika, Tijana Ćesarov iz Temerina, Dragana Vekić iz Bačke Palanke, Rada Kaldaraš iz Žaljba, Milica Kalaba iz Čerevića, Gorana Livaja i Maja Jovanović iz Inđije i Jasmina Kuburić iz Sremske Kamenice.

Mame dečaka su Marijana Vučijak, Elma Bjelica, Katarina Ilić, Verica Mitrović, Dušica Jovičić, Borislava Simić, Milana Krulj-Perić, Maja Vuković i Sandrina Burselji iz Novog Sada, Červenka Ilona iz Maradika, Sanja Moldovan-Udoški iz Zrenjanina, Jelena Dobrijević iz Beške, Jelena Vokić iz Futoga, Irena Vasiljević iz Novog Slankamena, Ružica Macak iz Kisača, Jelena Radinović iz Subotice, Ivana Bokorac iz Žablja, Mirjana Kajtez iz Beočina i Marina Ilić iz Veternika.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 52%
Pritisak: 996.4 mb
Vetar: 4 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?