Za vikend rođeno 40 beba

19:12:00 21.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 40 beba rođeno je u novosadskoj Betaniji od petka ujutru do ponedeljka ujutru. Na svet je došlo 26 devojčica i 14 dečaka.

Višnja Kiš iz Novog Sada rodila je devojčicu i dečaka, a Tamara Tešić iz Petrovaradina bliznakinje.

Za vikend rođeno 40 beba

Devojčice su rodile Danijela Todoran, Maja Đorđević, Nataša Kovačević-Avramov, Dragana Erak, Gordana Karabaš, Biljana Rajić, Dragana Jovanović, Elena Čapelja, Aleksandra Bulić, Biljana Eraković, Vera Vasikić, Dragana Aničić, Ivana Šargin, Aleksandra Bulić i Jelena Lončar iz Novog Sada, Jovanka Kalaković i Jelica Toškov iz Obrovca, Mirjana Kutina iz Bođana, Mira Lukić i Biljana Urumović iz Rumenke, Daniela Topolska iz Bačkog Petrovca, Maja Keljević iz Sivca, Brankica Medovarsky iz Kulpina i Zorana Ivančić iz Bačke Palanke.

Mame dečaka su Marina Knežević, Majda Kuzmanović, Dragana Mračajac i Tijana Ivanišević iz Novog Sada, Dragana Livnjak iz Čeneja, Marijana Lončar iz Beške, Dejana Fančević iz Futoga, Olivera Valušek iz Ledinaca, Dragana Milinović iz Mladenova, Jadranka Gazibarić i Jaroslava Đetka iz Kovilja, Snježana Milikić iz Sremske Kamenice i Marina Panić iz Tovariševa.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.2 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?