Za vikend rođeno 55 beba

15:09:00 28.09.2015, Komentara: 0

Novi Sad - U novosadskom porodilištu je od petka 25. septembra ujutru do danas u 7 časova rođeno 55 beba i to 34 dečaka i 21 devojčica.

Za vikend rođeno 55 beba

Najviše mališana na svet je došlo u petak, 25. septembra, kada su majke rodile 13 dečaka i devet devojčica. U subotu se u Betaniji rodilo 14 dece - 10 muških i 4 ženskih beba.

U nedelju, 27. septembra, lekari i babice su obavili 16 porođaja u kojima je ponovo bilo više dečaka. Rođeno je 11 muških i pet ženskih beba, dok su jutros do 7 sati rođene tri devojčice.

Petak

Devojčice:
Cvijetičanin Maja iz Donjih Petrovaca, Tomčevski Natalija iz Kaća, Iskrin Bojana iy Sremske Kamenice, Rajković Vesna iz Deronje, Radosavkić Tanja i Knežević Ana iz Bačke Palanke, Marković Biljana, Dimovska Frosina i Mihalek Ivana iz Novog Sada.

Dečaci:
Chen Yaxin iz Titela, Streharski Marija iz Selenče, Ćurčić Nada iz Iriga, Radojčin Marija iz Tovariševa, Gligorić Aleksandra Sofi iz Temerina, Torbica Mirjana iz Begeča, Feher-Cerovski Natalija iz Kulpina, Marjanov Jovana iz Mošorina, Ševo Amanda iz Bačkog Jarka, Bjelica Tatjana, Bursać Marina, Baračkov Danijela i Stankov Ivana iz Novog Sada.

Subota:

Devojčice:
Živanov Slađana iz Kovilja, Nikolić Gordana iz Bačke Palanke, Rajković Marija i Pamučina Milica iz Novog Sada.

Dečaci:
Račić Duška iz Gajdobre, Mićić Katarina iz Veternika, Anau Dragana iz Sremskih Karlovaca, Bajić Maja iz Bačke Palanke, Marković Maja iz Bukovca, Varga Angrea iz Bečeja, Gobeljić Milena, Tančik Dubravka, Jovanović Ana i Sekulić Vesna iz Novog Sada.

Nedelja:

Devojčice:
Turturea Jelena iz Bačkog Petrovca, Milosavljević Biljana iz Beške, Betrab Slađana iz Rumenke, Masnica Emina iz Bačkog Novog Sela i Durutović Tatjana iz Novog Sada.

Dečaci:
Smiljanić Anita iz Apatina, Sekeruš-Lazić Dunja iz Nadalja, Luburić Marija iz Vrbasa, Panić Jovana iz Čuruga, Kondić Dejana iz Kovilja, Mudri-Berić Tatjana iz Sremske Kamenice, Mandić Jelena, Jelenić Daliborka, Kaić Mila, Marković Branka i Milić Dragana iz Novog Sada.

Ponedeljak do 7 sati:

Devojčice:
Vujanić Ljilja i Subotin Ivana iz Kaća, Gnjatović Bojana iz Novog Sada.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.7 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?