Zabeleo se Novi Sad, zimske službe na terenu, vozačima se savetuje oprez

08:01:00 20.01.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog snega koji je počeo da pada tokom noći na ulicama Novog Sada nalaze se zimske službe, a vozačima se savetuj da prilagode vožnju uslovima saobraćaja.

Zabeleo se Novi Sad, zimske službe na terenu, vozačima se savetuje oprez


Zimske službe su na terenu kako bi svim građanima omogućili bezbedno kretanje. Čisti se sneg i posipaju so sa autobuskih stajališta, prilaza i pešačkih staza na mostovima i nadvožnjacima.

Zabeleo se Novi Sad, zimske službe na terenu, vozačima se savetuje oprez

Foto: JKP Čistoća



Sneg na novosadskim pijacama JKP „Tržnica“ dočekalo je spremno, navode u ovom preduzeću. Radnici na svim novosadskim pijacama čiste sneg i posipaju so, a tokom dana i, po potrebi, tokom noći ubrzano će raditi na uklanjanju snega sa svih pijačnih površina. Takođe, tokom večeri planirano je da Kvantaška i Najlon pijaca budu mašinski počišćene, s obzirom na to da se ove dve pijace čiste isključivo mehanizacijom.

Zabeleo se Novi Sad, zimske službe na terenu, vozačima se savetuje oprez

Foto: JKP "Tržnica"



Vozačima se savetuje da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Saobraćaj je za teretna vozila na I B 21 preko Venca - Fruška gora obustavljen je od jutros u pet časova zbog intenzivnih snežnih padavina i snega koji se zadržava na kolovozu.

Na putu Novi Sad - Zrenjanin, na mostu preko reke Tise, zbog saobraćajne nezgode saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, navedeno je u saopštenju.

Detaljnije o stanju na putevima na svim putnim pravcima možete se informisati na sajtu JP „Putevi Srbije“ ili OVDE


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?