Zabrana saobraćaja i izmena trasa autobusa u Gradiću tokom "Exita"

09:07:00 09.07.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Tokom festivala "Exit 2018" privremeno će biti zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila, osim za vozila organizatora manifestacije, u ulicama Beogradskoj, Štrosmajerovoj, Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora i Preradovićevoj do Šenoine ulice u Petrovaradinu.

Zabrana saobraćaja i izmena trasa autobusa u Gradiću tokom "Exita"

Određuje se privremeno uvođenje zone „30“ u delu Preradoviđeve ulice, od Beogradske kapije do Ulice Pavla Jurišića Šturma u Petrovaradinu i obeležavanje pešačkog prelaza kod restorana „Lovoturs“. Biće uvedeno i privremeno taksi stajalište na Trgu vladike Nikolaja u Petrovaradinu kod Štrosmajerove ulice.

Takođe, privremeno se menja trasa autobuskih linija javnog gradskog, prigradskog i međumesnog prevoza putnika koja se pruža Beogradskom ulicom u Petrovaradinu na sledeći način: od Trga Vladike Nikolaja u Petrovaradinu, Kameničkim putem, Kejom Skojevaca i Reljkovićevom ulicom, do Preradovićeve ulice i dalje postojećom trasom, osim linije broj 69, koja se od Trga Vladike Nikolaja pruža Kameničkim putem do raskrsnice sa ulicom Dunavske divizije i dalje postojećom trasom.

Privremena zabrana saobraćaja važi od 17 časova 12, 13, 14. i 15. jula do šest sati narednog dana i 16. jula do 11 sati, a privremeno uvođenje zone "30" u delu Preradovićeve ulice važi od 12. do 16. jula.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?