Zabranjen saobraćaj u delu Kisača, autobusi na liniji 42 i 43 saobraćaju izmenjenom trasom

13:01:00 31.01.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog radova na izgradnji kanalizacione mreže zabranjen je saobraćaj u Železničkoj ulici u Kisaču. Zabrana će važiti do kraja marta.Za vreme izvođenja radova biće izmenjene trase autobuskih linija broj 42 i 43, polasci kroz Tankosićevo.

Zabranjen saobraćaj u delu Kisača, autobusi na liniji 42 i 43 saobraćaju izmenjenom trasom


Autobusi će iz Novog Sada na raskrsnici Ulica dr Janka Gombara i Benešova skretati levo i nastavljati Benešovovom ulicom do raskrsnice Benešova i Ondreja Marčoka, potom će skretati desno i ići do raskrsnice Ondreja Marčoka i Jana Kolar, potom desno do raskrsnice Jana Kolara i Mihala Kardelisa, gde skreću levo u Ulicu Mihala Kardelisa i nastavljaju redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena autobuska stajališta u Benešovoj ulici (kod vrtića) i u Ulici Ondreja Marčoka, pre raskrsnice sa Ulicom Jana Kolara (preko puta prodavnice).

Iz Kisača autobusi na raskrsnici Mihala Kardelisa i Jana Kolara će skretati desno i nastavljati Ulicom Jana Kolara do raskrsnice Jana Kolara i Ondreja Marčoka gde će skretati levo i saobraćati Ulicom Ondreja Marčoka do raskrsnice sa Benešovom, potom skreću levo i nastavljaju Benešovom ulicom do raskrsnice sa Dr Janka Gombara, pa skreću desno u Ulicu dr Janka Gombara i nastavljaju redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno stajalište u Ulici Ondreja Marčoka, odmah nakon skretanja autobusa iz Ulice Jana Kolara (kod prodavnice).


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
22°
Vlažnost: 46%
Pritisak: 1007.4 mb
Vetar: 3 m/s, S
Ned 10° - 27° Sunčano
Pon 12° - 28° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?