Zakazivanje pregleda kod lekara i preko mobilne aplikacije

17:05:00 30.05.2018, Komentara: 3

Lekarski pregledi od sada mogu da se zakažu i preko aplikacije „Izabrani doktor“ na mobilnom telefonu. Aplikacija se preuzima sa „gugl plej“ prodavnice i besplatna je. Međutim, izgleda da neke stvari nisu usaglašene do kraja.

Zakazivanje pregleda kod lekara i preko mobilne aplikacije


Nikola Radoman iz Ministarstva zdravlja rekao je za Prvu TV da aplikacija pruža mogućnost zakazivanja pregleda kod izabranog lekara, izabranog stomatologa i izabranog ginekologa. On je pojasnio da se jednim klikom mogu videti svi slobodni termini i da se, osim zakazivanja, pregledi mogu i otkazati.

Radoman je rekao da je prošlo dva dana kako je aplikacija puštena, da ju je skinuo veliki broj ljudi i da su utisci pozitivni.

Međutim, mi smo pročitali sasvim drugačija mišljenja i zato smo odlučili da sami testiramo aplikaciju i pokušamo da zakažemo pregled.

Instaliranje je zaista jednostavno i brzo. Uputstvo, takođe. Otvaranjem „Izabranog doktora“ pojavljuje se naziv grb Srbije i naznaka da aplikacija ima odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Sačekajte nekoliko sekundi i aplikacija će vas obavestiti koje korake je potrebno da učinite.

Osim internet konekcije, potreban vam je i LBO (lični broj osiguranika) koji je napisan na zdravstvenoj knjižici.

Kada je novinarka portala novisad.com ukucala svoj LBO, aplikacija je odgovorila da taj broj nije pronađen, što je nemoguće jer je do sada nijedan lekar nije vratio sa pregleda. Na isti problem je naišlo više korisnika "Izabranog doktora". Očigledno će, kao i sa svim novinama, biti problema u početku.

Zakazivanje pregleda kod lekara i preko mobilne aplikacije


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

3 komentar(a)

Sanja

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Ja nisam imala problema sa prijavom. Aplikacija je odmah povezala moj broj sa izabranim lekarom. Nisam imala potrebu da zakazujem pregled, ali aplikacija daje i mogućnost da vidite sve vaše obavljene preglede.


Daca

, *.dynamic.sbb.rs

A sta je sa iphonom? Za njega nema aplikacije?


Biki

, *.dynamic.sbb.rs

Zasto ne radi amplikacija? A nema je ni da se instalira . Zasto?


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?