Zamena ulaznica za Egzit na tri punkta, rasprodate četvorodnevne ulaznice, u ponudi jednodnevne i Fan pit

19:07:00 05.07.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Nepuna dva dana dele nas od početka 22. Exit festivala. Posetioci od danas mogu da zamene četvorodnevnu ulaznicu ili pozivnicu za narukvicu i to na tri punka u gradu.

Zamena ulaznica za Egzit na tri punkta, rasprodate četvorodnevne ulaznice, u ponudi jednodnevne i Fan pit

foto: Exit / V.Veličković

Radno vreme punka u centru grada je danas i sutra od 12 do 22 časa, a u četvrtak od 12 do ponoći, dok je u Petrovaradanu (prekoputa „Lovotursa“) u danas i sutra od 10 do 20 sati, a za vreme festivala, odnosno u četvrtak, petak, subotu i nedelju, od 10 do 3 sata iza ponoći. Gosti koji su izabrali da borave u kampu imaće na raspolaganju posebno mesto gde mogu da zamene ulaznicu za narukvicu i to danas i sutra od 12 do 22 časa, a u četvrtak od 12 sati do ponoći.

Inače, četvorodnevnih ulaznica za Egzit festival više nema jer su rasprodate. Kako su istakli u Pres centru ovog festivala, u prodaji su i dalje jednodnevne ulaznice, a za sve goste van Novog Sada ostavljen je odgovarajući kontingent na festivalskim kapijama.

Jednodnevne ulaznice mogu se kupiti po promo cenama koje iznose 2.990 dinara za četvrtak, 3.690 dinara za petak, 3.990 dinara za subotu i 2.990 dinara za nedelju.

U ponudi je i Fan pit za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds, po ceni od 3.990 dinara.

Kupiti se mogu i dnevne VIP ulaznice, kao i četvorodnevni VIP paket po ceni od 41.000 dinara. Ulaznice su dostupne na festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tix-a.

Očekuje se da kroz festival tokom četiri dana prođe preko 200.000 ljudi. Na Petrovaradinskoj tvrđavi okupiće se fanovi iz više od 100 zemalja sveta, među kojima, osim domaće i regionalne publike, prednjače posetioci iz Holandije, Nemačke, Velike Britanije, Mađarske i Turske.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.9 mb
Vetar: 3 m/s, E
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?