Zamenite stari papir za sadnicu cveća ili drveća

09:10:00 22.10.2018, Komentara: 0

Novi Sad - U želji da podstakne građane i građanke, a posebno decu i mlade, na reciklažu starog papira, Udruženje „Inženjeri zaštite životne sredine“ i ove godine organizuju akciju zamene starog papira za sadnice cveća ili drveća. Zamena će, kao i prošle godine, biti na manifestaciji „Novosadska jesen“.

Zamenite stari papir za sadnicu cveća ili drveća


Svi koji donesu 10 kg starog papira dobiće sadnicu cveća, a oni koji donesu 60 kg starog papira dobiće sadnicu drveća.

Manifestacija „Novosadska jesen“ počinje sutra i trajaće do 27. oktobra na SPENS-u, a štand „Inženjera zaštite životne sredine“ nalaziće se u holu na prvom spratu.

Građani i građanke stari papir mogu doneti od 8 do 20 časova u utorak, sredu, četvrtak i petak, odnosno od 8 do 12 časova u subotu, 27. oktobra.

Na štandu „Inženjera zaštite životne sredine“ svi zainteresovani moći će da dobiju i više informacija o procesu reciklaže i načinima na koji mogu da smanje svoj uticaj na životnu sredinu i doprinesu njenom očuvanju, kao i načinima na koje možemo da odgovorimo na klimatske promene koje nas svakoga dana sve više pogađaju.

Više informacija možete dobiti ovde.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?