Žandarm u Kisačkoj ulici zadobio više od 100 udaraca

17:01:00 27.01.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Žandarm operativac Boris Jevrosimov ranjen je u pucnjavi koja se dogodila u noći između utorka i srede u Kisačkoj ulici, kada su njega i ženu napali I. P. iz Odžaka i N. Č. iz Novog Sada.

Žandarm u Kisačkoj ulici zadobio više od 100 udaraca

Prema pisanju Blica Jevrosimov je izašao kao pobednik u neverovatnoj borbi na život i smrt s dvojicom napadača. Za sedam minuta dobio je više od 100 udaraca. Dobio je prostrelnu ranu šake i nalazi se na Klinici za ortopediju Kliničkog centra Vojvodine gde se lekari bore da mu sačuvaju prst. Njegovoj supruzi konstatovan je prelom ruke i povreda stopala uz brojne modrice.

Prema sanznanjima Blica on je sa ženom otišao oko 22 sata kod kumova na večeru u Kisačku ulicu i ispred ulaza spazio dva "sumnjiva lika" koji sede u parkiranom automobilu. Oni su tu bili i kada se vraćao kući, štomu je bilo sumnjivo. Kada su napadači primetili da ih gleda počeli su da mu dobacuju i krenuli ka njemu,

Boris je izvadio legitimaciju, oni su primetili da ima pištolj i počeli da ga vređaju i tuku.

- Kada se začuo pucanj Boris je smogao snage i uhvatio pištolj za cev te zaglavio čauru u njemu. Napadač je pokušavao da repetira pištolj ali nije uspeo jer očigledno nije znao da je na taj način zaglavljen okidač i to je Borisu i njegovoj ženi spaslo život – ispričale su ekipi Blica Borisove kolege.

Nakon pucnjeva komšije su pozvale policiju. I.P. i N.Č. određen je pritvor i terete se za pokušaj ubistva i nanošenje teških telesnih povreda. Borisove kolege se nadaju da će prijava biti preinačena kao pokušaj ubistva policajca.

Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?