Zapaljeno nekoliko kombija i manjih kamiona

15:02:00 19.02.2024, Komentara: 0

Novi Sad - Barem tri manja kombija i kamiona zapaljena su tokom prepodneva u Novom Sadu, a građani sumnjaju da je za sve paljevine odgovorna ista osoba. Iz policije i sektora za vanredne situacije za sada nema nikakvih zvaničnih informacija o tome da li se traga za piromanom.

Portal 021.rs je nezvanično iz službi bezbednosti dobio samo potvrdu da su se dogodile intervencije zbog požara na tri lokacije.

Zapaljeno nekoliko kombija i manjih kamiona

foto: ilustracija

Prema nezvaničnim podacima do kojih je došao 021.rs, vatrogasci su danas od 8 do 12 časova imali bar tri izlaska na teren zbog gašenja manjih požara na vozilima u Novom Sadu. Ovaj broj izlazaka je iznad dnevnog proseka kada su u pitanju požari na vozilima, a pri tome se u svim slučajevima radilo o namernom paljenju, a ne kvaru na instalacijama ili posledici sudara.

Prvi požar je bio u 9 časova u Ulici Save Kovačevića i potom oko 9.30 časova nedaleko odatle, na Uglu Save Kovačevića i Felegi Tivadara, goreli su branici na dva kombija. Šteta je minimalna. Nešto posle 11 časova bio je požar i posle kružnog toka na Sentandrejskom putu.

U tri požara su gorela dostavna vozila, a u poslednjem slučaju manji kamion.

Građani za 021.rs pričaju da na dva kombija šteta nije velika, dok je na kamionu bio ozbiljan požar. Vatrogasci su brzo reagovali, mada su sami građani brzo ugasili vatru. Građani su ispričali i da je policija obavila uviđaje, ali da nisu čuli ko bi mogao da bude počinilac.

Požar je na vozilima najverovatnije izazvan manjim brenerom.

Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1006.3 mb
Vetar: 1 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?