Zaplenjena veća količina droge i oružja

19:11:00 18.11.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Skoro tri i po kilograma marihuane, više od 180 grama amfetamina, 112 grama praha sumnjivog na hašiš, oko 20 grama praha sumnjivog na kokain, 600 grama praha namenjenog „miksovanju“ narkotika i 1.424 tablete „ekstazija“, policija je pronašla u jednom stanu u Novom Sadu.

Zaplenjena veća količina droge i oružja

Pronađena je i vaga za precizno merenje, presa i oprema za pakovanje droge, kao i nelegalno oružje, pištolj i automatska puška i više od 900.000 dinara, u domaćoj i stranoj valuti.

Zaplenjena veća količina droge i oružja

Zbog toga je uhapšen D. M. (27), koji se sumnjiči da je proizvodio i prodavao opojne droge i nedozvoljeno držao i nosio oružje i eksplozivne materije. Zadržan je u pritvoru do 48 sati, a po odobrenju nadležnog tužioca u zakonskom roku biće doveden na saslušanje.

Zaplenjena veća količina droge i oružja

Sumnja se da je D. M. juče, 17. novembra, prodao marihuanu dvojici Novosađana kod kojih je policija pronašla narkotik, pa će protiv obojice podneti krivičnu prijavu koja ih tereti za neovlašćeno držanje opojnih droga.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
10°
Vlažnost: 82%
Pritisak: 1002.3 mb
Vetar: 5 m/s, N
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?