Zapošljavanje lekara, medicinskih sestara i tehničara u KCV

13:02:00 17.02.2020, Komentara: 5

Novi Sad - Univerzitetski klinički centar Vojvodine na inicijativu Ministarstva zdravlja primio je u stalni radni odnos 155 medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara, 23 najbolje diplomirana doktora - medicine na neodređeno vreme i devet doktora medicine na određeno vreme.

Zapošljavanje lekara, medicinskih sestara i tehničara u KCV

U tom kliničkom centru kažu da su zadovoljni što im dolazi tako dobar kadar, kome se otvaraju vrata ne samo u stručnom usavršavanju, nego i u naučnom radu.

- U narednom periodu očekujemo i prijem nemedicinskih radnika. Trudimo se da zapošljavanjem najboljih diplomaca, lekara, medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara brinemo o kvalitetnom kadru UKCV i formiramo nove generacije zdravstvenih radnika koji će pružati najbolju i najkvalitetniju negu i lečenje u skladu sa savremenim dostignućima najbolje kliničke prakse - rekla je direktorka Kliničkog centra Vojvodine Edita Stokić i dodala da je najveća vrednost UKCV kvalitetan kadar, te će se i tokom ove godine truditi da u što kraćem roku povećaju prijem novih radnika.

Stokić ističe da je danas Univerzitetski Klinički centar Vojvodine efikasna i efektivna, visokospecijalizovana zdravstvena, naučnoistraživačka i nastavna ustanova, posvećena pružanju kvalitetnih zdravstvenih usluga tercijarnog nivoa zdravstvene zaštite.


Izvor: RTV, Tanjug


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

5 komentar(a)

Pera lozač

, *.mbb.telenor.rs

Zaposljavaju ljude iz RS i SNS aktiviste donosioce kapilarnih glasova


Pera Lozač

, *.mbb.telenor.rs

Zaposlili 500 nemedicinskih radnika
Najbolji doktori beže glavom bez obzira


zgađena

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Ma to su jadnici.Čisto sumnjam da se zaposlio neko ko vredi,nego samo mamini i tatini sinovi ili preko političkih veza.Radim u zdravstvu sa kolegom za kog je mama završila srednju školu,položila državni i naravno zaposlila ga odmah,nije bitno što on nema pojma.Takvih nažalost ima more.


Ohoho

, *.dynamic.sbb.rs

A gde se konkurise za nemedicinsko osoblje? Cisto da budemo informisani,kome da se javimo kad budete zaposljavali.


Dejan

, *.dynamic.sbb.rs

Zasto se nigde ne prica o tome da zaposlenim najboljim studentima nisu placene doktorske studije, sto im je obecano u razgovoru sa ministrom Loncarom? Bitno je naglasiti da je to slucaj samo sa najboljim studentima zaposlenim u Vojvodini, jer je provereno placeno ostalima u Srbiji.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 995.7 mb
Vetar: 6 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?