Zatvorene ulice u centru zbog mitinga "Budućnost Srbije"

09:04:00 11.04.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Ulazak vozila u uži centar Novog Sada, kao i u garažu kod SNP-a zbog, od jutros je zabranjen, zbog održavanja mitinga u sklopu kampanje "Budućnost Srbije". Zabrana saobraćaja nije bila najavljena, tako da nije poznato do kada će trajati.

Zatvorene ulice u centru zbog mitinga "Budućnost Srbije"foto: Facebook / Naprednjačine u Novom Sadu

Prepreke su rano jutros postavljene na ulazu u Njegoševu, Natoševićevu i Nikolajevsku ulicu, kao i na ulazu u garažu, što onemogućava prilaz vozilima i u Miletićevu ulicu, na Trifkovićev trg, ulice Đure Jakšića i Miloša Hadžića, ali su već posle 8 sati na većini mesta ispomerane, pa su vozila prolazila, piše portal 021.rs.

Član Gradskog veća za saobraćaj Aleksandar Kravić rekao je da će tokom današnjeg dana u od 15.30 do 17 sati, biti zatvorena i Radnička ulica, od Stražilovske do Keja žrtava racije.

"Što se tiče parkiranja autobusa, oni će, kako je planirano, biti parkirani na bulevarima, gde to bude zgodno, u prvoj desnoj traci kako bi saobraćaj mogao da se odvija. Praktično, samo Radnička ulica će biti zatvorena, a u delu ostalih saobraćaj će biti otežan, zbog autobusa koji će biti parkirani i zbog toga, jer se neće saobraćati u tri, nego u dve trake. Ostalo će policija ad hoc da rešava", naveo je Kravić za 021.rs.

Izvor: 021.rs



Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 68%
Pritisak: 1005.8 mb
Vetar: 10 m/s, SE
Čet 14° - 24° Poslepodnevni pljuskovi
Pet 13° - 19° Pljusak i grmljavina

Anketa

Treba li poništiti izbore?