Završen ovogodišnji ciklus projekta "Učim+Znam=Vredim"

17:11:00 30.11.2019, Komentara: 0

NOVI SAD - Projekat "Učim+Znam=Vredim", u petoj godini realizacije, promovisao je 371 uspešnog i talentovanog osnovca i srednjoškolaca na bilbordima u sedam lokalnih samouprava u Vojvodini.

Završen ovogodišnji ciklus projekta "Učim+Znam=Vredim"

Foto: Pokrajinska vlada


Na svečanosti povodom završetka ovogodošnjeg projekta, koja je održana na Novosadskom sajmu, najuspešnijim učesnicima projekta uručene su posebne zahvalnice i pokloni.

Učenike, njihove roditelje i mentore, pozdravili su predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti i pokretač projekta "Učim+Znam=Vredim" Aleksandar Savanović, koordinatora OPENS 2019 Vukašin Grozdanović i potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević.

Predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti i pokretač projekta "Učim+Znam=Vredim" , Aleksandar Savanović je poručio najboljim đacima da nastave da sijaju svojim znanjem, talentom i željom za daljim usavršavanjem, dok je potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević istakao da nasmejana lica mladih, talentovanih ljudi na bilbordima širom Vojvodine pokazuju da je reč o onima koji su izabrali put znanja, koji jeste težak, pun rada, učenja i odricanja, ali put koji je jedini ispravan.

Vukašin Grozdanović je kazao da je OPENS podržao ovu akciju, jer promoviše prave vrednosti, a učenicima se zahvalio što svojim primerom pokazuju da je moguće biti drugačiji, da je moguće znanjem i veštinama pokazati pravi put.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
12°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 2 m/s, NW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?