Završena izgradnja saobraćajnih površina u Jugovićevu

08:12:00 05.12.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Zavrpena je druga faza radova na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom u stambenom bloku E i F u naselju Jugovićevo u Novom Sadu.

Završena izgradnja saobraćajnih površina u Jugovićevu


Ova faza obuhvatila je izgradnju kolovoza, odnosno pristupne saobraćajnice dužine 35 metara, kao i 484 metra pešačkih staza. Takođe, izgrađeno je 71 parking mesto, a prostor je osvetljen sa četiri nova stuba javne rasvete, dok će se u narednom periodu pristupiti hortikulturnom uređenju.

U prethodnoj fazi, na ovoj lokaciji izgrađene su kanalizaciona i vodovodna mreža, veći deo saobraćajnih površina i deo javnog osvetljenja, a završetkom radova na izgradnji stambenih objekata stvorili su se uslovi za dodatno uređenje javnih površina u okviru druge faze, za čiju realizaciju je izdvojeno 52.443.495,72 dinara (sa PDV).

Uređenje bloka novom infrastrukturom značajno će doprineti praktičnijem i funkcionalnijem životu stanovnika ovog dela naselja Jugovićevo, koje poslednjih godina beleži ubrzan razvitak.



Foto: Grad Novi Sad


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 1013.1 mb
Vetar: 5 m/s, ESE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?