Završena rekonstrukcija parkinga u delu Bulevara oslobođenja

12:05:00 31.05.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Završena je rekonstrukcija parkinga u delu Bulevaru oslobođenja. Rekonstruisana su parking mesta sa desne, parne strane bulevara, od raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I, do raskrsnice sa Ulicom Novosadskog sajma.

Završena rekonstrukcija parkinga u delu Bulevara oslobođenja

Završena rekonstrukcija parkinga u delu Bulevara oslobođenja

foto: JKP Parking servis

Kako je saopštio „Parking servis“, veliki broj parking mesta na ovom potezu je, zbog vremena, atmosferskog uticaja, korena drveća, bio u lošem stanju, što je uticalo na kvalitet i bezbednost parkiranja. Ovom prilikom je rekonstruisano 125 parking mesta za opšte korisnike i sedam parking mesta za vozila osoba sa invaliditetom.

„Parking servis“ rekonstruisao je u prethodnom periodu parkirališta na Bulevaru oslobođenja i to od Bulevara Jaše Tomića do Bulevara kralja Petra I, sa obe strane, i na tom potezu je urađeno 350 parking mesta. Posle toga urađena je i leva, neparna, strana na Bulevaru oslobođenja, od Bulevara kralja Petra I, do Ulice Pap Pavla, kada je urađeno 130 parking mesta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 996.8 mb
Vetar: 4 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?