Završena rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja

12:05:00 20.05.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Radovi na rekonstrukciji parkirališta na Bulevaru oslobođenja su završeni.

Završena rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja


Rekonstruisana su parking mesta sa desne, parne, strane, od Ulice Novosadskog sajma do Futoške ulice, kao i sa leve, neparne, strane, od Jevrejske ulice do Pap Pavla.

Kako navode u JKP „Parking servis“, veliki broj parking mesta na ovom potezu, usled delovanja korenskog sistema drveća i atmosferskih prilika, bio je u lošem stanju što je uticalo na kvalitet i bezbednost parkiranja.

- Ovom prilikom rekonstruisano je 105 parking mesta za opšte korisnike, od čega prt parking mesta za vozila osoba sa invaliditetom. Radovi su počeli 3. aprila i završeni su pre planiranog roka od 90 dana – navode u JKP „Parking servis”.

Inače, u prethodnom periodu rekonstruisana su parkirališta na Bulevaru oslobođenja i to od Bulevara Jaše Tomića do Bulevara kralja Petra Prvog (sa obe strane) i na tom potezu urađeno je 350 parking mesta. Nakon toga rekonstruisana je i leva, neparna, strana, od Bulevara kralja Petra Prvog do Ulice Pap Pavla, kada je urađeno 130 parking mesta, kao i desna, parna strana (na potezu od Bulevara kralja Petra Prvog do Ulice Novosadskog sajma), kada je rekonstruisano 125 parking mesta za opšte korisnike i sedam parking mesta za vozila osoba sa invaliditetom.


Foto: Parking servis


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?