Završena rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja

20:06:00 02.06.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Završeni su radovi na rekonstrukciji 130 parking mesta na Bulevaru oslobođenja, na potezu od Ulice Pap Pavla do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I, sa neparne strane.

Završena rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja

Foto: JKP "Parking servis"




Kako navode u JKP „Parking servis“ uklonjen je dotrajali asfalt, sanirana oštećenja prouzrokovana delovanjem korenskog sistema drveća, ugrađeni su novi ivičnjaci i novi sloj asfalta.

Rekonstrukcija je izvedena u tri faze, a prema rečima direktora JKP „Parking servis” Stevana Lugonje, u ranijem periodu rekonstruisana su parking mesta na potezu od Bulevara Jaše Tomića do Bulevara kralja Petra I, sa obe strane, nakon čega su radovi nastavljeni do Ulice Pap Pavla.

- U toku izgradnje bilo je neopravdanih bojazni za drveće koje se nalazi na parkinzima, a kao što i sami vidite svako stablo je sačuvano i dobilo je mnogo više zemljane površine nego što je to bilo ranije – kaže Lugonja i dodaje sa su građanima na raspolaganju lepo uređena i pre svega bezbedna parking mesta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 999.9 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?