Završeni radovi na saobraćajnicama u Kisaču

11:01:00 26.01.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Završeni su radovi na saobraćajnicama u Kisaču. Rekonstruisan je kolovoz atarskog puta od Svetosavske ulice do državnog puta IIA reda broj 113 i u delu Svetosavske ulice u Kisaču, što će znatno doprineti funkcionalnosti saobraćajne mreže ovog naselja.

Završeni radovi na saobraćajnicama u Kisaču


Stanovnici Tankosićeva, dela naselja Kisač, na ovaj način dobili su bliži izlaz na državni put, koji će im omogućiti bolju povezanost sa okolnim mestima i skratiti vreme putovanja, što otvara mogućnosti za značajan privredni i ekonomski napredak naselja. Ova investicija, pored ekonomskog, ima i društveni značaj i odraziće se na kvalitet svakodnevnog života stanovnika ovog dela Kisača, te omogućiti lakše dnevne migracije.

Završeni radovi na saobraćajnicama u Kisaču


Radovi na saobraćajnicama izvedeni su u dve celine, u ukupnoj dužini od 1.820 metara, najpre u delu Svetosavske ulice, na deonici od okretnice do atarskog puta, gde su izvedeni radovi na rekonstrukciji postojećeg kolovoza, pešačke staze i kolskih prilaza, a zatim i na trasi atarskog puta, između Svetosavske ulice i državnog puta IIA reda broj 113, gde je izgrađena nova saobraćajnica, kao i priključak na državni put.

Završeni radovi na saobraćajnicama u Kisaču


Takođe, duž novoizgrađenih saobraćajnica postavljeno je 17 stubova javne rasvete u cilju obezbeđivanja bezbednih uslova odvijanja saobraćaja.

Ukupna vrednost investicije je 175,7 miliona dinara.

foto: Grad Novi Sad


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
10°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 1012.3 mb
Vetar: 3 m/s, E
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?