Završeni radovi u Ulici Aranj Janoša

20:05:00 08.05.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Radovi u Ulici Aranj Janoša, koji su obuhvatili i delove Bulevara Evrope i ulice Cara Dušana, su završeni, a kako navode u Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije na ovom lokalitetu realizovana je izgradnja podzemne infrastrukture, saobraćajnih površina i javnog osvetljenja.

Završeni radovi u Ulici Aranj Janoša

Foto: ugzins.rs


- Osim vodovoda, fekalne i atmosferske kanalizacije, u Ulici Aranj Janoša izgrađen je kolovoz širine 5,5 metara i obostrane pešačke staze širine tri metra. Sa obe strane kolovoza nalazi se parking prostor sa ukupno 74 parking mesta, od čega je četiri namenjeno osobama sa invaliditetom. Kako svaka investicija Grada Novog Sada podrazumeva i prostor za zelenilo, tako je i izgradnjom ove ulice predviđeno da iza svakog četvrtog parking mesta bude ostavljen prostor za sadnju drveća. Novoizgrađene saobraćajne površine osvetljava 10 stubova javnog osvetljenja sa LED izvorima svetla - kažu u ovoj upravi.

U okviru radova, na delu Bulevara Evrope i Ulice cara Dušana izgrađene su nedostajuće pešačke i biciklističke staze. Takođe, produženo je razdelno ostrvo u Ulici cara Dušana i proširen je postojeći pešački prelaz na raskrsnici sa Bulevarom cara Lazara.

Vrednost radova je 72,2 miliona dinara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1005.5 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?