Završeno asfaltiranje dela Feješ Klare na Telepu, od ponedeljka radovi na drugoj deonici

19:08:00 02.08.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Završeno je asfaltiranje prve deonice ulice Feješ Klare na Telepu. Uklonjena je saobraćajna signalizacija od Rudničke do Kotorske i ulica je prohodna za saobraćaj, a radovi na asfaltiranju druge deonice od Kotorske do Ćirila i Metodija počeće u ponedeljak.

Završeno asfaltiranje dela Feješ Klare na Telepu, od ponedeljka radovi na drugoj deonici


U Futogu, osim u ulici Josipa Mažara Šoše, gde se nakon popravke kolovoza uređuju bankine, počeli su radovi u još tri ulice. Popravlja se kolovoz u ulici Marka Peričina Kamenjara i na delu ulice Lepe Radić, dok se u Krajiškoj i Grmečkoj izvode pripremni radovi za asfaltiranje.

Ekipe JKP „Put“ rade i u Veterniku gde se asfaltira ulica Dobre Jovanovića i Bockama. U Kestenovoj ulici se uređuju bankine, a na spoju Jorgovanske i Jasminove se popravljaju rigole i ivičnjaci.

Završeno asfaltiranje dela Feješ Klare na Telepu, od ponedeljka radovi na drugoj deonici


Oštećenja na kolovozu popravljaju se i u ulicma Josifa Pančića i Profesora Grčića u Novom Sadu, a u ulici Pariske komune, u bloku, uređuju se pešačke staze. U ulicama Arse Teodorovića i na Bulevaru oslobođenja kod železničke stanice raskopani delovi kolovoza dovedeni su u tehnički ispravno stanje.

Na Bulevaru oslobođenja, Bulevaru Jovana Dučića i raskrsnicama Maksima Gorkog i Buleavara oslobođenja i Narodnog fronta i Šekspirove izvedni su radovi na održavanju saobraćajne signalizcije.




Foto: JKp Put


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
12°
Vlažnost: 50%
Pritisak: 1014.1 mb
Vetar: 9 m/s, ESE
Pet 8° - 18° Jak vetar
Sub 6° - 17° Jak vetar

Anketa

Kupate li se na Štrandu?