Završni turnir Kupa Radivoja Koraća od sutra u Novom Sadu

13:02:00 10.02.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Završni turnir Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać počinje sutra u Novom Sadu. Četvrtfinalne utakmice će se igrati u velikoj i maloj dvorani Spensa, dok će polufinala i finale biti u velikoj dvorani, ali bez publike zbog pandemije koronavirusa.

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća od sutra u Novom Sadu

Foto: KSS



Za trofej „Žućkove levice“ u Novom Sadu boriće se pet ABA ligaša – Partizan NIS, Crvena zvezda MTS, FMP, Mega Soccerbet i Borac, finalisti drugog stepena Kupa KSS Vojvodina i kragujevački SPD Radnički d.o.o. i zemunska Mladost kao prvoplasirana na kraju prvog dela takmičenja u Prvoj muškoj ligi Srbije.

Četvrtfinala će biti na programu sutra, petak je slobodan dan, polufinala su u subotu, a finale u nedelju.

Turnir će od 15 časova prvim četvrtfinalnim mečom u maloj dvorani otvoriti Mega i Mladost Zemun, dok od 17 časova u velikoj dvorani igraju FMP – Vojvodina. Od 19 časova snage će odmeriti Partizan – Borac u maloj dvorani, a u velikoj od 21 Crvena zvezda i Radnički.

Pobednik duela Mega – Mladost Zemun, u subotnjem polufinalu od 18.30, odmeriće snage sa pobednikom meča FMP – Vojvodina, dok će se bolji iz meča Partizan – Borac od 21 čas sastati sa uspešnijim iz okršaja Crvena zvezda – Radnički.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?