Zbog curenja gasa stanari u Cara Dušana ostali bez grejanja i struje

19:12:00 08.12.2018, Komentara: 1

Novi Sad -- Stanari jedne nove zgrade u ulici Cara Dušana danas su najpre ostali bez gasa, odnosno grejanja, a zatim i bez struje. Tako će, kako im je rečeno, biti bar do ponedeljka, odnosno dok se ne obezbedi atest za kotao kojim se greju. Stanari ove zgrade, koja je useljena pre samo tri meseca, traže od nadležnih da hitno reše problem, pre svega zbog male dece i starijih koji tu žive.

Zbog curenja gasa stanari u Cara Dušana ostali bez grejanja i struje


Pošto su jutros osetili smrad gasa, stanari zgrade u ulici Cara Dušana 16 su pozvali vatrogasnu jedinicu i ekipu hitne pomoći. Vatrogasci su izvršili uviđaj i otišli, a firma koja vodi računa o gasnom kotlu, na koji se ta zgrada greje, utvrdila da je kotao ispravan. Međutim, iz Društvenog preduzeća „Novi Sad-Gas“ su došli i zavrnuli dotok gasa, a stanarima je potom isključena i struja.

Stanarima su u preduzeću „Novi Sad-Gas“ kazali da neće moći da im puste grejanje pre ponedeljka, odnosno dok od firme koja održava gasni kotao ne dobiju atest kojim će se garantovati da je kotao ispravan.

Uz to što nemaju gasa, struje i grejanja, stanari ne mogu ni da izvezu automobile iz garaže zgrade, jer njena vrata ne rade bez struje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

rd

, *.dynamic.kdsinter.net

sve te kapije se mogu podici i kad nema struje rucno ;)


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
19°
Vlažnost: 73%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 16° - 33° Sunčano
Ned 17° - 36° Sunčano

Anketa

Kupate li se na Štrandu?