Zbog dezinfekcije objekta, danas bez imunizacije na Novosadskom sajmu

09:03:00 21.03.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Na Novosadskom sajmu, na glavnom vakcinalnom punktu u Novom Sadu, zbog dezinfekcije objekta danas neće biti imunizacije, a vakcinacija i revakcinacija će biti nastavljena sutra. Takođe, narednih dana imunizacija se nastavlja i u prigradskim naseljima.

Zbog dezinfekcije objekta, danas bez imunizacije na Novosadskom sajmu


U planu je da se vakcinišu građani koji žive u Veterniku i Futogu, a ceo ciklus imunizacije trebalo bi da bude završen u Sremskim Karlovcima.

- Naravno ne mislimo ni da će to biti kraj, u međuvremenu će se sigurno pojaviti još zainteresovanih ljudi koji će prelomiti, koji sad nisu mogli da prime, tako da mislim da ćemo mi napraviti još jedan krug po prigradskim mestima - rekao je direktor Doma zdravlja „Novi Sad“ Veselin Bojat za RTV.

Lekari i medicinske sestre novosadskog Doma zdravlja „Novi Sad“ su počeli da obilaze prigradska naselja sa ciljem je da vakcinacija bude bliža i dostupnija i u okolnim mestima, jer nije jednostavno svima da dođu u grad da se vakcinišu.


Izvor: RTV, novisad.com


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
14°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1000.3 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?