Zbog korupcije uhapšena još jedna službenica Gradske uprave za građevinsko zemljište

10:09:00 04.09.2019, Komentara: 1

Novi Sad - Još jedna službenica Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije u Novom Sadu uhapšena je zbog korupcije.

Zbog korupcije uhapšena još jedna službenica Gradske uprave za građevinsko zemljište

Za njom je bila raspisana potraga zbog zloupotrebe službenog položaja u vezi sa izgradnjom parka između Detelinare i Novog naselja. Ona je u ponedeljak, 2. septembra zadržana na aerodromu "Nikola Tesla" prilikom povratka sa letovanja.

Sada je njih šestoro privedeno zbog malverzacija u dva javna posla u Novom Sadu. Troje je iz gradske uprave, jedna službenica JKP "Put" i dve osobe iz preduzeća "MN" iz Loznice.
Svi su nakon saslušanja u novosadskom Višem tužilaštvu pušteni da se brane sa slobode, uz zabranu prilaska i komuniciranja sa ostalim osumnjičenima i svedocima.

Sumnja se da su oni prilagođavali konkursnu dokumentaciju za javne nabavke uređenja parka i javnog osvetljenja, kao i da su potpisivali neistinita dokumenta u vezi sa radovima na stepeništu na prilazu Srpskog narodnog pozorišta.

Trenutno se traga za još jednom službenicom, koja je takođe na rukovodećem položaju u Upravi za građevinsko zemljište i investicije. Pretpostavlja se da je trenutno u inostranstvu.

Izvor: Politika, Novosti

Ilustracija: poirpom / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

turoperater

Kakav kraj letovanja! Kao u filmu.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?