Zbog nevremena pojedini delovi Detelinare i Avijatičarskog naselja bez struje bili šest sati

09:08:00 03.08.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Jaka kiša praćena olujnim vetrom i gromovima pogodila je sinoć Novi Sad, zbog čega su pojedini delovi Detelinare i Avijatičarskog naselja satima bili bez struje.

Zbog nevremena pojedini delovi Detelinare i Avijatičarskog naselja bez struje bili šest sati


Novosađani iz ulice Oblačića Rada i okoline ostali su bez struje oko 18 časova, a već nakon par sati pojavili su se problemi sa otapanjem zamrzivača i frižidera. Oni su napomenuli i da je čitav kraj u mraku, dok se u centru naselja vide svetla. Stanovnici Stare Detelinare požalili su se i na društvenim mrežama i zaključili da je do nestanka došlo zbog oštećenja na trafo stanici iza škole „Toza Marković“.

Iz Elektrodistribucije Novi Sad su saopštili da je do prekida u snabdevanju električnom energijom Stare Detelinare i Avijatičarskog naselja došlo zbog kvara na srednjenaponskom kablu, te da su njihovi radnici, uprkos lošem vremenu, odmah izašli na teren. Zbog kvara su pojedini delovi Novog naselja imali problema i sa signalom SBB-a.

Kvar je otklonjen oko ponoći.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1001.8 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?