Zbog pojačanih mera dezinfekcije, Ciklonizacija obustavila tretmane po stanovima

19:07:00 02.07.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Zbog povećanja broja obolelih od koronavirusa na teritoriji grada Novog Sada i Vojvodine, te potrebe za ponovnim dodatnim preventivnim merama dezinfekcije, „Ciklonizacija“ je od ponedeljka peorijentisala deo svojih operativnih ekipa na navedene poslove.

Zbog pojačanih mera dezinfekcije, Ciklonizacija obustavila tretmane po stanovima


- Pored mera koje nisu ni prekidane, kao što je dezinfekcija autobusa gradskog prevoznika i vozila hitne pomoći, od početka nedelje operativci Ciklonizacije izvode i redovne tretmane dezinfekcije na otvorenom i u zatvorenom. Tretmanima su obuhvaćene zdravstvene ustanove, gerontološki domovi, kao i objekti od visoke važnosti za funkcionisanje gradskih službi – izjavio je Dario Aćimović, menadžer za odnose sa javnošću „Ciklonizacije“.

Iz ovog razloga, ali i zbog potrebe da se predupredi potencijalna mogućnost širenja zaraze, Ciklonizacija je do daljnjeg obustavila tretmane deratizacije i dazinsekcije po domovima građana. Izuzetak su hitni postupci, odnosno slučajevi sa visokom infestacijom insekata, krevetnih stenica, ili pacova, a po prijavi građana.

Paralelno sa ovim poslovima, Ciklonizacija će u punom obimu nastaviti sve aktivnosti u okviru sistematske zaštite zdravlja građana od komaraca, krpelja i štetnih glodara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 40%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?