Zbog pranja novca, primanja mita i zloupotrebe službenog položaja uhapšeni novosadski privrednik, radnica Agencije za restituciju i sudski veštak

19:04:00 11.04.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Policija je u saradnji sa BIA uhapsila J. S. (44), zaposlenu u Agenciji za restituciju, sudskog veštaka V. S. (56) i privrednika I. K. (49), dok će protiv jedne osobe biti podneta krivična prijava.

Zbog pranja novca, primanja mita i zloupotrebe službenog položaja uhapšeni novosadski privrednik, radnica Agencije za restituciju i sudski veštak


Kako je saopšteno, J. S. je uhapšena zbog pranja novca, primanja mita i zloupotrebe službenog položaja, dok se V. S. sumnjiči za pranje novca i davanje lažnog iskaza, a novosadski privrednik I. K. za pranje novca i primanje mita.

Zbog pranja novca, protiv šezdesetdevetogodišnje žene biće podneta krivična prijava.

J. S, V. S. i I. K. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Hapšenje je izvedeno po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, a policija je objavila snimak hapšenja. Možete ga pogledati OVDE.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
16°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 999.9 mb
Vetar: 1 m/s, NNE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?