Zbog ranjavanja muškarca na Bulevaru oslobođenja, trojica iza rešetaka, jedan u bekstvu

19:04:00 15.04.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana za A. K. (27) iz Kule i L. P. (28) iz Novog Sada, koji se sumnjiče da su počinili krivično delo pokušaj ubistva A. T. (38) iz Kule, kao i za R. R. (26) iz Kule, koji se sumnjiči da je učinio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Zbog ranjavanja muškarca na Bulevaru oslobođenja, trojica iza rešetaka, jedan u bekstvu

Kako je za „Dnevnik“ potvrdila potparol novosadskog Višeg suda Jelena Ostojin, pritvor je određen A. K. i L. P. zbog mogućeg uticaja na svedoke i osobitih okolnosti da mogu da ponove učinjeno krivično delo, a za R. R. iz razloga uticaja na svedoke.

Inače, za još jednom osobom se intenzivno traga jer se sumnjiči da je pomogao napadačima nakon izvršenja krivičnog dela, a reč je o A. T..

Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, doneta je naredba o sprovođenju istrage protiv četiri lica zbog postojanja osnova sumnje da je A. K. izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, kažnjivo kaznom zatvora u trajanju od pet do petnaest godina, pri čemu mu je L. P. pomogao prilikom izvršenja navedenog krivičnog dela, uz osnove sumnje da su R. R. i A. T. izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela kažnjivo kaznom zatvora u trajanju od šest meseci do pet godina.

Podsetimo, policija je uhapsila A. K. i L. P., zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo ubistvo u pokušaju na štetu A. T., kao i R. R., zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, tako što je odvezao svojim automobilom A. K. i L. P. s lica mesta.

A. T., A. K. i L. P. su u sredu bili zajedno u jednoj kockarnici na Bulevaru oslobođenja gde je došlo do verbalnog sukoba, a potom i fizičkog. Prema nezvaničnim informacijama, sva trojica su izašla iz lokala da bi nastavili raspravu, gde je tridesetosmogodišnji A. T. zadobio više ubodnih rana oštrim predmetom. Osumnjičeni A. K. i L. P. su potom pobegli, a povređeni A. T. je pomoć potražio u obližnjoj prodavnici. Čim je ušao, prema rečima očevidaca, pao je na pod sav krvav, a preplašeni radnici su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je povređenog prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?