Zdravlje na meniju - onlajn program za mršavljenje

14:06:00 01.06.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Zdravlje na meniju je nedavno pokrenuti program za pametno mršavljene, odnosno onlajn vodič za usvajanje i održavanje željenih promena po pitanju telesne težine i vitalnosti.

Zdravlje na meniju - onlajn program za mršavljenje

Program je nastao u sklopu naučnog istraživanja koje se bavi navikama u ishrani i fizičkoj aktivnosti kod stanovništva Vojvodine, a sprovodi ga tim istraživača sa Odseka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, pod koordinacijom prof. dr Vesne Gavrilov-Jerković.

- Sadržaji su kreirani na osnovu savremenih naučnih saznanja o tome kako ljudi menjaju svoje ponašanje i kako time doprinose kvalitetu svog života. Brojne informacije, saveti, primeri i preporuke, kao i posebno osmišljene vežbe, omogućiće vam da na interaktivan i zanimljiv način saznate kako da uspešno sprovedete i održite željenu promenu po pitanju telesne težine i vitalnosti – kažu na Odseku za psihologiju.

Oni koji žele da se uključe u istraživanje i time ostvare besplatan pristup programu Zdravlje na meniju, treba da se registruju preko ove stranice nakon čega će dobiti dalje potrebne informacije o korišćenju programa.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 46%
Pritisak: 1010.0 mb
Vetar: 4 m/s, N
Sre -1° - 15° Pretežno sunčano
Čet 2° - 18° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?