Željko Bebek i Željko Samardžić na Tamburica festu

11:05:00 27.05.2015, Komentara: 0

Ovogodišnji "Tamburica fest" biće održan od 25. do 27. juna.

Željko Bebek i Željko Samardžić na Tamburica festuFoto: http://tamburicafest.com/

Prvog dana u centru Novog Sada nastupiće TO "Mesečina" i kulturno umetnička društva, a biće postavljeni fijakeri, šatori i štandovi.

Drugog dana festivala, 26. juna, program na Petrovaradinskoj tvrđavi trajaće od 20 sati do sat i po nakon ponoći. U takmičarskom delu programa nadmetaće se TO Ljubinka Lazića, TO “Banat”, TS “Šil dil daj”, “Kumanovski tamburaši” i Nino Veličkovski, TO “Da zna zora” i TO “Bondersölj” (Putujuća duša). Kao gost večeri, od 22.30 do 23.30, sviraće Zvonko Bogdan sa svojim tamburašima i TS “La banda” i Đorđe Čavić. U revijalnom programu nastupiće Željko Bebek i Veliki tamburaški orkestar CTK Varaždin, i to od 23.30 do jedan sat.

Treće večeri "Tamburica festa" takmičiće se TS “Preloški muzikanti”, TO “Za našu dušu”, TS “AKroBIH”, TS “Rouge” i GTO Banjaluka, a gosti će biti TO “Ad libitum”, Danka Ubiparip i Saša Petrović.

Nakon dodele nagrada, kada će svirati Ansambl mladih virtuoza orkestra narodnih instrumenata Rusije, u revijalnom delu programa od 23.30 do sat po ponoći, nastupiće Željko Samardžić sa svojim orkestrom i TO “Ad libitum”.

Stručni žiri činiće Franjo Batorek (HR), Danilo Ninković (SRB), Spomenko Guzjan (RS BiH), a voditelji programa biće Ivan Ivanović i Jovana Pejčić.



Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1002.3 mb
Vetar: 6 m/s, E
Uto 5° - 18° Mogući pljuskovi
Sre 9° - 15° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?