Željko ubijen u svađi zbog devojke

16:05:00 19.05.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Željko P. (23), koji je sinoć ubijen, nastradao je nakon što se posvađao sa Milošem S. (21) oko maloletne devojke M.F. (16), koja je pre toga skočila sa terase stana u Hadži Ruvimovoj ulici. I Željko P. i Miloš S., ali i Marko S. (20) koji je osumnjičen za ubistvo imaju krivične prijave zbog posedovanja droge, nanošenja telesnih povreda i učestvovanja u tuči.

Željko ubijen u svađi zbog devojke


Navodno je sve počelo u petak popodne, kad je nastradali Željko došao kod svoje devojke M.F. koja živi u Hadži Ruvimovoj ulici i optužio je da ga vara sa Markom S. Tokom svađe, devojka je skočila sa terase stana koji se nalazi u visokom prizemlju. Prilikom pada ona je zadobila povrede noge zbog čega je prevezena u Dečiju bolnicu.

Posle toga, Željko P. je pozvao Miloša S. da se nađu u dvorištu OŠ "Svetozar Marković" na Detelinari da raspravili da li su Miloš i M.F. u vezi ili ne. Međutim, Miloš je sa sobom poveo Marka S.

- Dok su se Željko i Miloš raspravljali, umešao im se Marko, rekavši „Daj, da li ste ludi da se svađate oko male k....e“ . Tada se Željko okrenuo prema njemu i zadao mu udarac u predelu lica, a Marko S. tada vadi nož i zabada ga Željku u predelu grudnog koša. Nakon čega Miloš i Marko beže i ostavljaju Željka da leži u besvesnom stanju. Njega je pronašao slučajni prolaznik, koji je odmah obavestio policiju i hitnu pomoć – ispričao je neimenovani izvor lista Kurir.

Miloš i Marko su uhapšeni jutros oko 2.30 časa. U početku su tvrdili da ne znaju o čemu policajci pričaju. Međutim, kasnije su priznali sve. Marko. S se tereti za krivično delo teško ubisto, a Miloš S. za krivično delo prisustvovanje ovom događaju, a koje nije prijavio kao i učinioca. Policija je obojici osumnjičenih odredila pritvor, a naknadno će biti sprovedeni na saslušanje.

Inače, sva trojica su od ranije poznata policiji. Ubijeni Željko P. ima krivičnu prijavu za teške telesne povrede, Miloš S. za držanje droge i nanošenje teških telesnih povreda, a Marko S. zbog posedovanja droge i učestovanja u tuči.


Izvor: Kurir


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 34%
Pritisak: 1000.1 mb
Vetar: 3 m/s, E
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?