Žena pokušala da ubije muža u Šangaju

20:04:00 10.04.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Pedesetsedmogodišnja žena iz novosadskog naselja Šangaja uhapšena je zbog sumnje da je pokušala da ubije svog četiri godine starijeg muža.

Žena pokušala da ubije muža u Šangaju


Prema nezvaničnim informacijama, žena je sinoć oko 21 čas u njihovoj porodičnoj kući oštrim predmetom ubola muža u predelu leđa, koji je prevezen u Urgentni centar KCV.

Kako prenose mediji, napad osumnjičene na supruga se, prema nezvaničnim saznanjima, dogodio nakon što je par saznao za smrt svog tridesetdevetogodišnjeg sina, čije je beživotno telo policija pronašla u ataru, odnosno u šumi na starom Kaćkom putu.

Na poziv policije intervenisala je ekipa Hitne pomoći, koja je, prema rečima dr Zorana Krulja intervenisala u 21.46 časova. Prilikom dolaska na lice mesta zatečena je jedna preminula osoba starosti 39 godina. Lekari su, kako je rekao de Krulj za „Novosti“, zbrinuli i povređenog muškarca starosti 61 godinu, koji je prevezen na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.

Policija je obavila uviđaj, a ženi osumnjičenoj za pokušaj ubistva, odeđeno je zadržavanje do 48 sati.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1000.7 mb
Vetar: 1 m/s, S
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?