Žena tukla psa na Grbavici jer je lajao

19:06:00 15.06.2018, Komentara: 1

Novi Sad - Novosađanin Nemanja Brkić objavio je danas na svojoj Fejsbuk stranici snimak razgovora sa ženom koja je istukla psa štapom jer je lajao.

Žena tukla psa na Grbavici jer je lajao
foto: Fejsbuk, print screen

U pitanju je manji pas, nalik maltezeru, koji je bio vezan ispred prodavnice na uglu Lasla Gala i Danila Kiša dok je njegov vlasnik kupovao hleb.

Na snimku se ne vidi momenat prebijanja životinje, ali se jasno može čuti da žena kaže da joj smeta taj pas jer svakog dana laje ispod njenog prozora.

Nemanja je napisao da je pas dobro, a da je vlasnik istrčao iz radnje čim je čuo šta se dešava. Kaže i da mu je žao što nema snimljeno kako žena tuče životinju, jer bi onda i sam podneo prijavu protiv nje.

Pogledajte video:

"Gospodja" je upravo snimljena nakon sto je stapom krvnicki tukla komsijinog psa (maltezera malog) vezanog na ulici dok je komsija kupovao hleb. Snimljeno na grbavici u lasla gala. OLOSU LJUDSKI!!!

Posted by Nemanja Brkic on Friday, June 15, 2018


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Grbavica

Takvi koji vezuju pse ispred prodavnica izvode iste u šetnju po Tolstojevoj ulici. Pri tom izmet iza pasa ostaje uz fasade zgrada ili na parkinzima između automobila. Ujutru kada idemo na posao moramo gledati dobro gde ćemo stati. Život pasa u stanovima je mučenje i to bi trebalo zabraniti. Ko želi psa - neka kupi kuću. Deformisali jadne vrste kučića, oblače ih, hrane ih bolje nego decu. Ti psi su sada bolesni, jer bez "kaputića" ne mogu preživeti zimu. E to je zlostavljanje.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
12°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 2 m/s, NW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?