Zimske čarolije na Goranskim Eko kampovima

08:11:00 14.11.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Tokom zimskog raspusta u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada, u Ekološkom centru „Radulovački“ biće održana dva trodnevna tematska kampa „Zimoljub“ namenjena deci različitog uzrasta.

Zimske čarolije na Goranskim Eko kampovima


Kampu „Svi naši ukrasi“, koji će biti održan od 26. do 28. decembra, namenjen je deci od šest do deset godina. Kamp je koncipiran tako da deca mogu da nauče šta je to multikulturalnost, kao i da upoznaju tradiciju i kulturu različitih nacionalnih manjina i nacionalnih zajednica. Saznaće i koji su to zimski običaji pred Božić i Novu godinu kod Srba, Nemaca i Slovaka.

Kamp „Potraga za prirodom“ namenjen je deci od 11 do 14 godina, a biće održan od 9. do 11. januara naredne godine. Taj kamp je odlična prilika da deca da upoznaju kako priroda izgleda zimi, koji su zeleni stanovnici Dvorske bašte, koliko ptica je ostalo na Dunavu i kakve su strategije preživljavanja razvili različiti organizmi.

Kampove će voditi stručni saradnici i kamp-lideri Pokreta gorana iz različitih oblasti, koji imaju iskustva u radu s decom ovog uzrasta.

Zainteresovani, više informacija mogu dobiti telefonom na brojeve 451-788 i 060/0523865, na „Fejsbuk“ nalogu (Goranski Eko Kampovi) ili mejlom na office@pokretgorana.org.rs.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.2 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?