Zmaj Jovina kao modna pista za 250 manekenki i manekena

14:04:00 20.04.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Internacionalni festival mode i dizajna, Serbia Fashion Week biće održan od 24. do 29. aprila u Novom Sadu, a na samom otvaranju Zmaj Jovinom ulicom prodefilovaće više od 250 manekena obučenih u modele 30 evropskih dizajnera.

Zmaj Jovina kao modna pista za 250 manekenki i manekena

Novosađani će na otvaranju moći da vide modele dizanjeta poput Agatha Ruiz de la Prada iz Španije, Eymeric Francois iz Francuske, Arrey Kono iz Nemačke, Romero Bryan, dizajner koji oblači Beyonce, Kate Moss i druge, kao i brojni dizajneri iz Srbije i regiona.

Otvaranje će uveličati nastupi Simfonijskog orkestra NS2021, naše predstavnice na predstojećoj Evroviziji Tijane Bogićević i Dragoljuba Đuričića sa bubnjarima.

Zmaj Jovina kao modna pista za 250 manekenki i manekena

Nakon otvaranja, od 25. do 29. aprila revije inostranih i domaćih dizajnera biće održavane u Master centru "Novosadskog sajma", kada će posetioci uživati u novim kolekcijama dizajnera iz Srbije, Francuske, Italije, Holandije, Nemačke, Grčke, Rusije, Rumunije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
12°
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1002.2 mb
Vetar: 6 m/s, E
Uto 5° - 18° Mogući pljuskovi
Sre 9° - 15° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?