Zmaj Jovina pretvorena u modnu pistu

14:04:00 25.04.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Šetnjom 250 modela obučenih u odeću 30 domaćih i svetskih kreatora Zmaj Jovinom ulicom, koja je pretvorena u modnu pistu, sinoć je otvoren Serbia Fashion Week.

Zmaj Jovina pretvorena u modnu pistu

Na šetalištu su se našli brojni građani raspoređeni duž cele ulice, mediji iz Evrope, Amerike i Azije, a pušteni su baloni u nebo uz muzičku pratnju ovogodišnje predstavnice Srbije na takmičenju za pesmu Evrovizije Tijane Bogićević, kao i nastup Simfonijskog orkestra NS2021 i muzičara Dragoljuba Đuričića sa bubnjarima.

Predsednica Nacionalne komore za modu Srbije i festivala Serbia Fashion Week, Svetlana Horvat izjavila je Novi Sad kao prestonica kulture za 2021. godinu zaslužio ovako "spektakulano i jedinstveno otvaranje internacionalnog festivala mode i dizajna u Srbiji".

Zmaj Jovina pretvorena u modnu pistu

- Serbia Fashion Week predstavlja najveći modni festival na našim prostorima koji beleži najekspanziviji rast posetilaca i učesnika u Evropi. Aprilsko izdanje Nacionalne nedelje mode predstaviće dizajnere iz 20 različitih država sveta, ali i brojne programe koji doprinose edukaciji posetilaca o modi kao umetnosti - rekla je Horvat.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
11°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 997.1 mb
Vetar: 7 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?